Gezichtsbehandelingen

Boerenmeiden €53.00

Deze behandeling bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, stomen, verwijderen van onzuiverheden, epileren, ontspannende massage van gezicht, nek en schouders, masker, dag/nachtcrème.

Boerenmeiden Luxe €61.00

Deze behandeling bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, geurkompressen, verwijderen van onzuiverheden, epileren, ontspannende massage van gezicht, nek en schouders, masker, dag/nachtcrème. Ook mag u een keuze maken uit één van de onderstaande luxe modules:

* Voetenbad met voetenmassage
* Paraffine handbad met handmassage

Boerenjongens €53.00

Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid en bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, stomen, verwijderen van onzuiverheden, epileren van de haren tussen de wenkbrauwen, ontspannende massage van gezicht, nek en schouders, masker, dag/nachtcrème.

Boerenjongens Luxe €61.00

Deze behandeling is speciaal voor de mannenhuid en bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, geurkompressen, verwijderen van onzuiverheden, epileren, ontspannende massage van gezicht, nek en schouders, masker, dag/nachtcrème. Tijdens deze behandeling droom je heerlijk weg met de onderstaande luxe module:

* Hoofdhuidmassage

Wegdromertje €37.50

Een behandeling voor totale rust en ontspanning! Deze behandeling bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, ontspannende massage van gezicht, nek en schouders, masker, dag/nachtcrème.

Opfrissertje €37.50

Deze behandeling is speciaal voor de onzuivere huid. Deze behandeling bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid met een borstelapparaat, stomen, verwijderen van onzuiverheden, masker, dag/nachtcrème.

Schone Jeugd €21.50

Deze behandeling is speciaal voor de jeugd t/m 18 jaar. Deze behandeling bestaat uit: reinigen en scrubben van de huid, stomen, verwijderen onzuiverheden, masker, dag/nachtcrème

Niet nagekomen afspraken brengen wij in rekening!